New York Pizza Fred B.V.
Geen recente gegevens
Als er nog geen inspectie heeft plaatsgevonden of als deze meer dan 2 jaar geleden heeft plaatsgevonden.
De onderneming maakt onderdeel uit van de volgende formule:
Naam
Oordeel
De NVWA-inspecteur beoordeelt of levensmiddelenbedrijven hygiënisch werken en veilig met voedsel omgaan. Per inspectieonderwerp kijkt de NVWA-inspecteur onder andere naar de volgende zaken:
Juiste omgang met voedsel (HACCP)
- Is de ondernemer op de hoogte van de grootste voedselveiligheidsrisico’s en beheerst ondernemer de processen om deze risico’s zoveel mogelijk te elimineren?
- Voldoet de ondernemer aan de regels voor temperatuurbeheersing?
- Bewaart, bereidt en presenteert de ondernemer bederfelijke levensmiddelen op een veilige wijze? Houdt de ondernemer zich aan voorschriften over bewaartemperatuur en houdbaarheid?
- Voert de ondernemer corrigerende acties uit en worden deze vastgelegd, als er bijvoorbeeld temperatuurafwijkingen zijn?
Informatie over allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen
- Informeert de ondernemer de klanten juist en volledig over aanwezige allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen?
Hygiëne
- Houdt de ondernemer alle bedrijfsruimten, materialen en apparatuur goed schoon, en zijn deze in goede staat van onderhoud?
- Neemt de ondernemer voldoende maatregelen om besmetting van levensmiddelen met microbiologisch, chemische en fysieke verontreinigingen te voorkomen?
Plaagdierbeheersing
- Neemt de ondernemer voldoende maatregelen om plaagdieren uit de bedrijfsruimten te weren?
- Controleert de ondernemer regelmatig op sporen van plaagdieren?
- Onderneemt de ondernemer actie om plaagdieren te bestrijden als er sporen worden aangetroffen?
Melding doen
Denkt u dat dit bedrijf de zaken niet op orde heeft op het gebied van voedselveiligheid? En bijvoorbeeld niet hygiënisch werkt? Of heeft u plaagdieren gezien? Meld dat dan bij ons